Lekkage

Professionele en vakbekwame dakspecialisten die u graag ontzorgen van uw gebrek of wens op uw dak. Gespecialiseerd in particulier onderhoud, reparatie en renovatie van daken in uw regio Zuid-Nederland

Dakdekker Eindhoven: Op zoek naar vakbekwame dakdekkers in Eindhoven, zoek niet verder bij DakspecialistNL bent u aan het juiste adres.
Bent u van plan om uw dak te laten inspecteren, repareren of renoveren? wij bieden u de oplossing die u wenst.
Onze dakwerkers zijn specialisten op het gebied van alle soorten dakwerken! DakspecialistNL  is het bedrijf wat u zoekt op het gebied van nieuwbouw, renovatie, reparatie en onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het bedekken van platte daken met bitumen en kunststof dakbedekking. Ook in het bedekken van hellende daken bent u aan het juiste adres. Denk dan aan pannendaken, leien, fels, staal eternit en lichtplaat daken. Wij houden ons  niet alleen bezig met het bouwen, renoveren, repareren en onderhouden van daken, maar ook met zaken rondom uw dak zoals reparatie/renovatie van schoorstenen, dakgoten, loodwerk, zinkwerk etc.
Wij zijn werkzaam in de particulieren en zakelijke sector.

Heeft u last van een lekkage en/of stormschade neem dan contact op met de hoofdvestiging in Eindhoven via telefoon of email dan zijn wij z.s.m bij u om het probleem op te lossen.

Kwaliteit en vakmanschap

DakspecialistNL staat voor 100% gerant voor het leveren van kwaliteit, bij alle diensten die wij leveren. Een waterdicht, stevig en veilig dak is het hoofdonderdeel van uw pand of huis. Het beschermt u, uw gezin en inboedel tegen alle soorten weersomstandigheden die wij in ons Nederland kennen. Natuurlijk houden wij niet alleen rekening met de kwaliteit van het dak, een bepaalde uitstraling mag een dak ook best hebben, het moet tenslotte overheenkomen met de rest van uw pand of huis. Ons team dakdekkers uit Den Bosch geven u graag vrijblijvend advies, en helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Wij zien elke klus als een uitdaging om te laten zien wat we in huis hebben, kwaliteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij werken met vaste teams die ingedeeld zijn per regio. Uw dakspecialist is zo snel op locatie en is uw opdracht snel ontzorgd en uw probleem verholpen. Wij repareren uw dak graag zo snel mogelijk zo voorkomen we gevolgschade en bespaart uw kosten !

Onze medewerkers werken in ploegen van twee dakdekkers per service-bus, wel gemakkelijk en veilig bij het opsporen van uw dak lekkage, dakinspectie of bij incalculeren van uw dak. Zo werken onze medewerkers altijd veilig en is elk probleem dubbel gecheckt door vier paar ogen. Bovendien bestaat het team uit een ervaren voorman en een volleerd dakdekker die bij u direct alle werkzaamheden kan uitvoeren. Indien uw opdracht wordt gegund dan zullen dezelfde dakdekkers die bij opname ter plaatse waren uw dak herstellen. Zo houden we korte lijnen en is de communicatie helder en transparant.

Landelijke dekking
DakspecialistNL werkt landelijk door heel Nederland en is verdeeld onder 4 regio’s namelijk:

Midden-Nederland, Oost-Nederland, Zuid-Nederland, West-Nederland
Op zoek naar uw dakdekker in de buurt bel onze bijhorende regio voor het repareren van uw dak. Wij zijn werkzaam in 9 provincies van Nederland. Namelijk:

  1. Vestiging Zuid-Nederland

Provincies Limburg, Noord-Brabant
Eindhoven
, Helmond, Veldhoven, Boxtel, Breda, Best, Boekel, Heusden, Oss, Venlo, Veghel, Uden, Tilburg, Someren, Goirle, Grave, Bergen op Zoom, Roosendaal, Weert, Oosterhout, Den Bosch.

  1. Vestiging Oost-Nederland

Provincies Gelderland, Flevoland
Arnhem,
Wijchen, Almere, Almelo, Amersfoort, Nijmegen, Wageningen, Apeldoorn, Lelystad, Tiel, Ede, Maasdriel, Zaltbommel, Duiven, Culemborg, Barneveld, Doetinchem, Putten.

  1. Vestiging West-Nederland

Provincies Noord-Holland, Zuid-Holland,

Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Ridderkerk, Papendrecht, Dordrecht, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Lisse, Wassenaar, Gouda, Hellevoetsluis, Vlaardingen, Hillegom, Noordwijk, Brielle, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Alkmaar, Diemen, Sliedrecht, Gorinchem, Bloemendaal, Den Helder, Amstelveen, Zandvoort, Purmerend.

  1. Vestiging Midden-Nederland

Provincie Utrecht

Utrecht, Houten, Ede, Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Eemnes, Zeist, Leusden, Baarn, Rhenen, Woudenberg, Bunschoten.

24/7 calamiteiten en spoed service
Onze dakdekkers zijn snel en altijd te bereiken voor snelle reparatie of noodoplossingen. Dak-specialisten in Eindhoven zijn dan ook 365 dagen per jaar elke dag in te bereiken. Bij spoed zijn onze dakdekkers binnen 2 uur op uw adres !

Neem contact met ons op