Platte daken Bitumen

Dakbedekking vervangen? Wij zijn specialist op het gebied van bitumen dak renovaties. De meeste platte daken in Nederland zijn bedekt met een bitumen dakbedekking. Dit komt doordat de levensduur van bitumen erg hoog is, het is namelijk erg slijtvast en het is gemakkelijk te repareren of te renoveren. Zo kunnen we een versleten dak gemakkelijk recyclen of vernieuwen door een nieuwe toplaag aan te brengen (overlagen). Deze wordt geheel verkleeft door middel van branden. Bitumen dakbedekking is daarom ook de meest voorkomende dakbedekking op platte of licht hellende daken. De uiterst goede hechting en zeer goede waterdichtheid maken deze bedekking daarom populair in ons Nederlands klimaat. Buiten bitumineuze daken zien wij ook nog vaak mastieken daken. Bij lekkage aan uw mastiek dak vervangen wij uw plat dak gelieve tot het dakbeschot.

Specialist en gecertificeerd

Wij werken met hoge kwaliteit materialen en geven daarom ook altijd een garantie van minimaal 15 jaar op nieuwbouw en of volledige renovatie. Wij verwerken twee soorten bitumen dakbedekking APP en SBS.  Downloads IKO brandrollen

lekkage

Lekkage aan uw plat dak kan ontstaan door bevuilde afvoeren. Goed onderhoud en voorkomen van slijtage aan uw dak is belangrijk. Controleer uw dakranden, dak afvoeren (hwa), dak doorvoeren en vloei naden op veroudering of lekkage punten. Wij zien dagelijks achterstallig onderhoud op deze delen van uw dak. De waterdichtheid behouden is een pré wat wij graag voor uw ontzorgen. Vraag om een vrijblijvende offerte of een dak inspectie. Bij spoed kunnen wij binnen 2 uur op adres zijn door heel Nederland.

Wacht niet langen klik link

Duurzaam & milieuvriendelijk

Wij doen aan interne cursussen voor een milieu vriendelijk en duurzaam manier van werken. Wij gaan erg duurzaam en milieuvriendelijk om met afval. Wij recyclen voor een groot deel uw materialen. Ook leren wij onze dakdekkers zo goed en efficiënt mogelijk te werken met het gebruiken materiaal. Zo houden we onze kosten laag en kunnen we goed mee concurreren.

 

Dakinspectie

Bij een plat bitumen-dakinspectie controleren wij uw dakbedekking. De risicovolle punten worden in kaart gebracht. Mocht er van binnen lekkage sporen zijn dan zal ddakdekker u hierom vragen. De locatie en afkomst van uw vochtspoor kan een hint geven naar de herkomst. Afvoeren, doorvoeren en dakranden en uw afschot wordt nagekeken. De huidige staat van uw plat dak en afwerkingen wordt geheel geïnspecteerd op veroudering en slijtage. Teken van craquelé en uitgedroogde dakbedekking geven de aanwijzing dat uw dakbedekking is verouderd, u bent toe aan een nieuwe toplaag. Wacht niet te lang met renoveren van uw bitumen dak ! De kans dat scheuren en kieren groter worden met vorst is er. Uw bovenste laag dakbedekking kan indien goed beoordeeld nog gerenoveerd worden. Mocht de staat zo slecht zijn en tekenen zijn van verzakking en rotte delen wordt aangeraden een diepere inspectie uitvoeren. Mocht de staat van de onderlaag onbekend zijn en tekenen van vocht onder uw toplaag dan maken we een insneden in uw dakbedekking. Denkt u aan plat dak isolatie ? Wij inspecteren uw plat dak tot de uiterste lagen van uw bitumen dak. Zo kunnen wij de maximale dikte van uw isolatie, opstand en afschot bepalen en berekenen.

Neem contact met ons op