Dadekker Tilburg

Heeft u een dakdekker nodig in Tilburg ? DakspecialistNL Tilburg werkt met een vast team van dakspecialisten, deze dakdekkers helpen u graag in en rondom Tilburg. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Dus belt u in de omgeving rondom Tilburg bel dan gratis voor een afspraak voor al uw dak werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, vaak bij geringe werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor direct een prijs en advies op maat.

Wij voeren vrijwel alle dak gerelateerde werkzaamheden uit. Vervangen van platte daken en hellende daken van bitumen of dakpannen. Het repareren, renoveren of compleet vervangen van uw  dakbedekking laat u aan een specialist over !

Dakreparaties Tilburg

Matige staat of kapotte pannen op uw dak ? Problemen of gebreken aan de staat van uw bitumen dakbedekking of hemelwater afvoeren ? Lekkage en vochtsporen bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak zo snel mogelijk, wij zijn namelijk altijd in geval van spoed slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een nieuwe woning bestaande woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een dakspecialist. Wij doen ons best om binnen 24u uw daklekkage of gebrek door een dakreparateur te laten herstellen.

Dakrenoveren Tilburg

Slechte staat of vervallen en oude dakpannen op uw dak ? Problemen of gebreken aan de staat van uw dakbedekking of hemelwater afvoeren ? Terugkomende lekkages en vochtsporen bij neerslag en wind ? Wij renoveren uw dak zo snel mogelijk, wij zijn altijd in geval van spoed slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een nieuwe bestaande woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een dakspecialist. Wij doen ons best om binnen twee weken uw complete dakrenovatie bij akkoord te verwezenlijken.