Dakdekker Arnhem 026-2022655

Dakdekker Arnhem: Op zoek naar een dakdekker in Arnhem, zoek niet verder bij DakspecialistNL B.V bent u aan het juiste adres.
Bent u van plan om uw dak te laten inspecteren, repareren of renoveren? wij bieden u de oplossing die u wenst.
Onze dakdekker uit Arnhemis uw specialist op het gebied van alle soorten dakwerken! DakspecialistNL B.V is het bedrijf wat u zoekt op het gebied van nieuwbouw, renovatie, reparatie en onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het bedekken van platte daken met bitumen en kunststof dakbedekking. Ook in het bedekken van hellende daken bent u aan het juiste adres. Denk dan aan pannendaken, leien, fels, staal eternit en lichtplaat daken. Wij houden ons niet alleen bezig met het bouwen, renoveren, repareren en onderhouden van daken, maar ook met zaken rondom uw dak zoals reparatie/renovatie van schoorstenen, dakgoten, loodwerk, zinkwerk etc.
Onze dakdekkers in Arnhem zijn werkzaam in de particulieren en zakelijke sector.

Heeft u last van een lekkage en/of stormschade neem dan contact op met onze vestiging in Tilburg via telefoon 026-2022655 of email dan zijn wij z.s.m bij u om het probleem op te lossen.

 

De dakdekker in Arnhem!

Ons team Dakdekker uit Arnhem staat voor 100% gerant voor het leveren van kwaliteit, bij alle diensten die wij leveren.
Een waterdicht, stevig en veilig dak is het hoofdonderdeel van uw pand of huis. Het beschermt u, uw gezin en inboedel tegen alle soorten weersomstandigheden die wij in ons Nederland kennen. Natuurlijk houden wij niet alleen rekening met de kwaliteit van het dak, een bepaalde uitstraling mag een dak ook best hebben, het moet tenslotte overheenkomen met de rest van uw pand of huis. Ons team dakdekkers uit Arnhem geven u graag vrijblijvend advies, en helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Wij zien elke klus als een uitdaging om te laten zien wat we in huis hebben, kwaliteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel!